ELKONEET OY

AGENTUURI JA MAAHANTUONTILIIKE

Shenck process

Klikkaa päämiehemme logoa päästäksesi heidän kotisivuilleen -->

Shenck process, saksalainen päämiehemme

Shenck process tuotteisiimme liittyviä hakusanoja ovat:

 

  • jauheen käsittelylaite ja syöttölaite
  • punnitusjärjestelmät
  • prosessikoneet
  • annostelukoneet

 

 

Carl Schenck Ag on vuodesta 1881 alkaen toimittanut erilaisia punnitusratkaisuja.  Vuonna 1993 siitä erotettiin itsenäiseksi yhtiöksi Schenck Process, jokatarjoaa korkean teknologian ratkaisuja jauheiden tarkkaan punnitukseen ja syöttämiseen, jotta tuotteista saadaan jatkuvasti tasalaatuisia.

 

Tuotteiden tasalaatuisuus on tärkeää kemian-, elintarvike-, muovi- ja varsinkin lääketeollisuudessa. Schenck Processin korkean teknologian ratkaisut suunnitellaan näitä vaativia tehtäviä varten. Ratkaisuissa on tärkeää laitteiden suuri tarkkuus, joka säilyy vuodesta toiseen.

Monimutkaiset prosessit ja tarkat ratkaisut

Punnitus- ja syöttöjärjestelmät laskevat automaattisesti jokaisen syötettävän  komponentin määrän ja kontrolloivat niiden annostelua, jotta erä- ja jatkuvassa tuotannossa saadaan tarkasti halutun kaltainen tuote.

 

Schenck Processin laitteilla pystytään syöttämään suurella tarkkuudella ja tasaisuudella jopa niin pienellä nopeudella kuin 5 g/h.

 

Schenckin ohjauslaitteet seuraavat jatkuvasti eri komponenttien syöttöä ja säätävät viivytyksettä syöttölaitteiden toimintaa, kun syöttömäärässä tai syöttönopeudessa  on poikkeama.

 

Schenck Process voi tarjota tuotevalikoimastaan parhaiten prosessiinne sopivan laitteen, jolloin saatte taloudellisimman ratkaisun, joka on räätälöity toivomustenne mukaisesti.

Tutustu Schenck processin uusiin tuotteisiin:

TUTUSTU MYÖS MUIHIN PÄÄMIEHIIMME KLIKKAAMALLA LOGOA:

 Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Elkoneet Oy               Elontie 22 B, FI-00660 Helsinki           Puh. 010 239 3500       Sähköposti: martti.liuhto@kolumbus.fi