Shenck process

Shenck process tuotteisiimme liittyviä hakusanoja ovat:
· jauheen käsittelylaite ja syöttölaite
· punnitusjärjestelmät
· prosessikoneet
· annostelukoneet

Carl Schenck Ag on vuodesta 1881 alkaen toimittanut erilaisia punnitusratkaisuja.  Vuonna 1993 siitä erotettiin itsenäiseksi yhtiöksi Schenck Process, jokatarjoaa korkean teknologian ratkaisuja jauheiden tarkkaan punnitukseen ja syöttämiseen, jotta tuotteista saadaan jatkuvasti tasalaatuisia.

Tuotteiden tasalaatuisuus on tärkeää kemian-, elintarvike-, muovi- ja varsinkin lääketeollisuudessa. Schenck Processin korkean teknologian ratkaisut suunnitellaan näitä vaativia tehtäviä varten. Ratkaisuissa on tärkeää laitteiden suuri tarkkuus, joka säilyy vuodesta toiseen.

Monimutkaiset prosessit ja tarkat ratkaisut

Punnitus- ja syöttöjärjestelmät laskevat automaattisesti jokaisen syötettävän  komponentin määrän ja kontrolloivat niiden annostelua, jotta erä- ja jatkuvassa tuotannossa saadaan tarkasti halutun kaltainen tuote.

Schenck Processin laitteilla pystytään syöttämään suurella tarkkuudella ja tasaisuudella jopa niin pienellä nopeudella kuin 5 g/h.

Schenckin ohjauslaitteet seuraavat jatkuvasti eri komponenttien syöttöä ja säätävät viivytyksettä syöttölaitteiden toimintaa, kun syöttömäärässä tai syöttönopeudessa  on poikkeama.

Schenck Process voi tarjota tuotevalikoimastaan parhaiten prosessiinne sopivan laitteen, jolloin saatte taloudellisimman ratkaisun, joka on räätälöity toivomustenne mukaisesti.

Shenck process ESITTEET: 

accurate dosing

multigrav

mechatron

proflex

multicolor®-r coriolis mass flow rate


sacmaster - the big bag discharge station

Tutustu schenck processin uusiin tuotteisiin:

schenck microfeeders

flomaster circular bin discharger

mechatron min

disomat® opus weight indicators


schenck process

Klikkaa päämiehemme logoa päästäksesi heidän kotisivuilleen.