· Teollisuuskeittojärjestelmät elintarviketeollisuudelle
 · Lihanruskistuskoneet
· Viskoosien nesteiden homogenisointi ja lämpökäsittely

· Vihannesten käsittelyyn laaja valikoimaa koneita ja laitteita, kuten pesureita, lajittelukoneita, kuorimakoneita, leikkureita, jatkuvatoimisia keittimiä jne., joilla voidaan prosessoida suomalaisia vihanneksia.

Venturit ja korkeapainepuhaltimet:
· Erilaisten kiinto-aineiden, nesteiden ja lietteiden kuljettamiseksi ja  sekoittamiseksi
· Alipaineen muodostamiseksi esim. estämään sulkusyöttimien takaisinpuhallus siiloon

· Täryseulat tarkistusseulontaan ja fraktiointiin sekä seulomaan pneumakuljetuksia
· Itseimevät seulakoneet
· Keskipakoseulat
· Itsepuhdistuvat suodattimet
· Granulaattorit

· Gravimetriset ja volumetriset syöttölaitteet. 5 g/h -600 t/h Coriolis periaattella toimivat suurikapasiteettiset virtausmittarit kuiva-aineille
· Nauhavaa’at
· Suursäkkitelineet
· Konttien lastausjärjestelmät kiintoaineille
· Siilojen punnitukset

· Pakkaus- ja annostelulinjat ja etiketöintilaitteet